Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/viamedia/public_html/kringloop-giessenlanden.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 27

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/viamedia/public_html/kringloop-giessenlanden.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/viamedia/public_html/kringloop-giessenlanden.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 29
Marktplaats - Kringloop Giessenlanden

Marktplaats

Een selectie van de producten die we binnen krijgen bieden we aan via Marktplaats.

· De producten die op Marktplaats worden geplaatst blijven daar maximaal 28 dagen staan. De beslissing om tot verkoop over te gaan ligt altijd bij de Kringloop Giessenlanden. Over de beslissing om tot verkoop over te gaan wordt niet gecommuniceerd. 

· Artikelen die wij aanbieden op Marktplaats kunt u bezichtigen in onze Kringloopwinkel aan de Vlietskade 4001 in Arkel. De op Marktplaats aangeboden artikelen zijn niet te koop in onze Kringloopwinkel. Vraag bij onze kassa naar het artikel. Komt u van ver neem dan eerst contact op met ons met de vraag of het bewuste artikel nog te koop is. Ons telefoonnummer is 06-45563462.

· Om iedereen gelijke kansen te geven kan een bod uitsluitend via Marktplaats worden uitgebracht. Wij zullen het door u gereserveerde artikel 3 dagen voor u reserveren, tenzij anders overeengekomen.

· Wij kunnen het door u gekochte artikel aan u opsturen. De kosten van verzenden en degelijk inpakmateriaal zijn voor uw rekening en zullen vooraf aan u kenbaar worden gemaakt. Via Marktplaats gekochte artikelen kunnen niet geruild worden.

· Let op: Wanneer u het door u gekochte artikel komt afhalen bij de Kringloop Giessenlanden is het van groot belang dat u de mail/uitdraai meeneemt die u als hoogste bieder heeft ontvangen van de Kringloop Giessenlanden met de bevestiging dat u de hoogste bieder bent en het artikel kunt aanschaffen. Zonder deze mail/uitdraai kunt u het door u gekochte artikel niet meenemen.

· Artikelen die u via Marktplaats bij ons hebt gekocht kunnen bij u thuis worden bezorgd tegen billijke prijzen. De prijs van thuis bezorgen is afhankelijk van de afstand naar het bezorg adres.

 Afdrukken  E-mail